Category


Parkeren

Guldenwater 1

Guldenwater 1

Guldenwater 1 verrijst in het centrum van Delft, aan de nieuwe Prinses Ireneboulevard. Het spoort is ondertunneld, erbovenop komt een stadspark en daarnaast komt een nieuwe binnenstedelijke woonbuurt. De 117 Appartementen en winkelruimte maken onderdeel uit van een bouwblok dat samen met Faro Architecten door Ballast Nedam wordt gerealiseerd. beelden Geworteld in traditie, met de..
Hogekwartier Veld 6

Hogekwartier Veld 6

Vier lichte en slanke torens markeren de oostelijke stadsentree van Amersfoort. Op de kruising van de Hogeweg met het Valleikanaal hebben ze elk een eigen hoogte, variërend van 30 meter tot ruim 60 meter. Moke Architecten verzorgt het zuidelijke koppel, een hoge toren met koopwoningen en een lage toren met sociale huurwoningen. Beelden Ecologische oever..
Parkeergarage Laakhaven

Parkeergarage Laakhaven

Nieuw Laakhaven is in ontwikkeling. Het Haagse industrieterrein wordt in de komende jaren getransformeerd tot een buurt waarin gewoond, gewerkt en gerecreëerd kan worden. Als een van de eerste gebouwen verrijst een stallingsgarage aan de Calandstraat, die aan de directe parkeerbehoefte kan voldoen. De garage is in 2 fasen gerealiseerd; eerst een garage met ruim..
Nieuw Zuid

Nieuw Zuid

Zuiderheide is een introvert zorgcentrum in Hilversum. Voorzieningen als het restaurant en de activiteitenruimtes worden louter gebruikt door de bewoners en dat is niet meer van deze tijd. Het huidige zorgfinancieringsstelsel ondersteunt dit niet langer. Met het nieuwe stedenbouwkundig ontwerp wordt het toekomstige Nieuw Zuid een extravert en integraal onderdeel van de omgeving. Door de..