Category


Hotel

Erotisch Centrum

Erotisch Centrum

De Wallen. Een wereldberoemd stukje Amsterdam waar jaarlijks rond de 200.000 mensen prostituees bezoeken en een veelvoud daarvan als toerist langs de ramen loopt. Deze prachtige rosse buurt, met van oudsher een knus en gezellig karakter, kent ook een schaduwkant. De buurt doet tegenwoordig denken aan een attractiepark voor toeristen, waar drugoverlast dagelijkse kost is..
Bajes Kwartier

Bajes Kwartier

Amsterdam krijgt een verticale stad in het nieuwe Bajes Kwartier. Binnen het stedenbouwkundig plan van OMA maakt Moke Architecten er een gebouw van bijna 100 meter lang en 12 verdiepingen hoog. Het heeft een levendige betonnen gevel en een dynamisch reliëf van huiskamers en terrassen. Studenten, toeristen en buurtbewoners ontmoeten elkaar in de collectieve plint..

Sofitel Benin

Tussen de belangrijkste toegangsweg naar Cotonou en de Golf van Guinee in, laat het ministerie van Duurzame Ontwikkeling van Benin een luxe hotel en conferentieoord bouwen. Het wordt een van de grootste ontmoetingscentra van het Afrikaanse continent, waar de komende Afrikaanse Conferentie al gepland staat. Ludo Grooteman van Moke Architecten ontwierp het vijfsterrenhotel en evenementengebouw en..