Category


Bedrijfsruimte

Castellatoren

Castellatoren

Precies op de kruising van twee stadsentrees in Nijmegen, de Graafseweg en het spoor verrijst een bijzondere woonwerktoren. De Castellatoren wordt hét herkenningspunt van het nieuwe Dobbelmanterrein. De geluidswerende glazen schil van het gebouw is daar mede debet aan. Deze dove gevel is een 13-laags verticaal reliëf, gemaakt van vlakke, halfdiepe en diepe nissen die aan..
Noorddok

Noorddok

Noorddok Het NDSM-terrein is een voormalig Amsterdams havengebied met grote scheepswerven. Getuige daarvan zijn een aantal monumentale loodsen en doks. Midden tussen deze karaktervolle bakstenen kolossen staat Noorddok. beelden Het gebied transformeert van een werf naar een stedelijke woonwerkzone, waarbinnen diversiteit, creativiteit en levendigheid de boventoon voeren. Noorddok is een appartemententoren met ruim 300 woningen...
Schumanpark

Schumanpark

Flexibiliteit was het kernwoord bij de vier gebouwen met 27 bedrijfsunits die op het industrieterrein aan de Europaweg in Apeldoorn moesten komen. Gianni en Ludo kwamen met een slim en kostenefficiënt ontwerp voor de bedrijfsverzamelgebouwen die in 2009 werden opgeleverd. Alle units in de gebouwen kunnen geheel zelfstandig en naar eigen inzicht van de gebruikers..
Haven Informatie Centrum

Haven Informatie Centrum

Het Sluis- en Haveninformatie Punt heeft als locatie IJmuiden. In IJmuiden wordt de grootste sluis ter wereld gebouwd. Het gezamenlijke project van Rijkswaterstaat, Provincie Noord-Holland, gemeente Amsterdam en Havenbedrijf Amsterdam, vergroot de doorvoercapaciteit naar de haven van Amsterdam. Ernaast verrijst een het HIC, een informatie- en ontvangstcentrum dat tijdens het bouwproces plek biedt aan een tentoonstelling,..