Category


Bedrijfsruimte

Noorddok

Noorddok

GebHet NDSM-terrein is een voormalig Amsterdams havengebied met grote scheepswerven. Getuige daarvan zijn een aantal monumentale loodsen en doks. Midden tussen deze karaktervolle bakstenen kolossen staat Noorddok. beelden Het gebied transformeert van een werf naar een stedelijke woonwerkzone, waarbinnen diversiteit, creativiteit en levendigheid de boventoon voeren. Noorddok is een appartemententoren met ruim 300 woningen. De..
CalandTwo

CalandTwo

Met Caland Two heeft Moke Architecten ondertussen bijna de hele westelijke straatzijde van de Calandstraat in Den Haag ontworpen. Het gebouw sluit aan op de Calandtoren en aan de andere zijde ligt de bamboo parkeergarage. Het is een gemengd gebouw met zowel sociale woningen als woningen in de vrije sector. beelden Toegangspoort van zes meter..
Pontkade fase 3

Pontkade fase 3

Het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord ondergaat een transformatie van een industrieel havengebied uit het verleden naar een moderne plek om te wonen, werken en recreëren. De Pontkade Fase 3 ligt in de loop tussen de aanmeerplaats van de veerpont, kantoren, woningen en een nieuw stadsveld voor recreatie op een oude scheepshelling. Beelden Nieuw stukje stad Het..
Castellatoren

Castellatoren

Precies op de kruising van twee stadsentrees in Nijmegen, de Graafseweg en het spoor verrijst een bijzondere woonwerktoren. De Castellatoren wordt hét herkenningspunt van het nieuwe Dobbelmanterrein. De geluidswerende glazen schil van het gebouw is daar mede debet aan. Deze dove gevel is een 13-laags verticaal reliëf, gemaakt van vlakke, halfdiepe en diepe nissen die aan..
Schumanpark

Schumanpark

Flexibiliteit was het kernwoord bij de vier gebouwen met 27 bedrijfsunits die op het industrieterrein aan de Europaweg in Apeldoorn moesten komen. Gianni en Ludo kwamen met een slim en kostenefficiënt ontwerp voor de bedrijfsverzamelgebouwen die in 2009 werden opgeleverd. Alle units in de gebouwen kunnen geheel zelfstandig en naar eigen inzicht van de gebruikers..