Category


Bedrijfsruimte

Paviljoen Muiden

Paviljoen Muiden

De nieuwe wijk De Krijgsman in Muiden krijgt er een parel bij. Er komt een charmant houten paviljoen in het park aan het water, tussen de..

South Dock

South Dock

Het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord ondergaat een transformatie van een industrieel havengebied uit het verleden naar een moderne plek om..

KNZ&RV Muiden

KNZ&RV Muiden

De entree van Muiden vanaf het Markermeer is er een met allure. Aan bakboordzijde ligt het statige Muiderslot en langs de stuurboordwal..

SAM

SAM

De straten in het centrum van Zoetermeer voelen als gangen die uit de omringende gebouwen zijn gesneden. Op strategische punten steken..

Noorddok

Noorddok

Het NDSM-terrein is een voormalig Amsterdams havengebied met grote scheepswerven. Getuige daarvan zijn een aantal monumentale loodsen en..

CalandTwo

CalandTwo

Met Caland Two heeft Moke Architecten ondertussen bijna de hele westelijke straatzijde van de Calandstraat in Den Haag ontworpen. Het..

Castellatoren

Castellatoren

Precies op de kruising van twee stadsentrees in Nijmegen, de Graafseweg en het spoor verrijst een bijzondere woonwerktoren. De..

Schumanpark

Schumanpark

Flexibiliteit was het kernwoord bij de vier gebouwen met 27 bedrijfsunits die op het industrieterrein aan de Europaweg in Apeldoorn..