Category


Wonen

Bolwerk

Bolwerk

Ooit stond hier de kruitfabriek van Muiden, berucht vanwege grote ontploffingen. Nu verrijst er een nieuwe wijk, waar enkele historische..

Villa Gallo

Villa Gallo

In Puglia, het zuiden van Italië bekend om zijn Barokke architectuur en olijfbomen, hebben wij een renovatie- en uitbreidingsproject van..

Kubus / Katrijp

Kubus / Katrijp

Amsterdam-Noord is een bijzondere plek, vindt architect Ludo Grooteman. “Je vindt er oude polderstructuren, wat vooroorlogse woningen en..

Bredius

Bredius

Als er één tender was die architect Ludo Grooteman had willen winnen, was het wel deze. “Het was een superleuk traject, dat we op..

Veldwachter

Veldwachter

Het wordt aangenaam wonen op het voormalige terrein van aannemersbedrijf Oudshoorn in Schagen. De 124 woningen in de nieuwe buurt De..

SAM

SAM

De straten in het centrum van Zoetermeer voelen als gangen die uit de omringende gebouwen zijn gesneden. Op strategische punten steken..

Woonhuis Muiden

Woonhuis Muiden

In het oude havenstadje Muiden, direct aan de oever van het Gooimeer komt een markant woonhuis. Het ontwerp heeft vorm gekregen langs de..

Noorddok

Noorddok

GebHet NDSM-terrein is een voormalig Amsterdams havengebied met grote scheepswerven. Getuige daarvan zijn een aantal monumentale loodsen..

Bajes Kwartier

Bajes Kwartier

Amsterdam krijgt een verticale stad in het nieuwe Bajes Kwartier. Binnen het stedenbouwkundig plan van OMA maakt Moke Architecten er een..

CalandTwo

CalandTwo

Met Caland Two heeft Moke Architecten ondertussen bijna de hele westelijke straatzijde van de Calandstraat in Den Haag ontworpen. Het..