Category


Scholen

Basisschool Oldenije

Basisschool Oldenije

De Oldenijeschool is een Jenaplan basisschool in het hartje van Leeuwarden. Op de school zitten circa 200 kinderen, verdeeld over 8..

De Wereldburger

De Wereldburger

De Wereldburger krijgt een tweede leven. Wie straks de centrale hal van basisschool De Wereldburger in Amsterdam Nieuw-West betreedt,..

Calandlyceum Amsterdam

Calandlyceum Amsterdam

Met 1900 leerlingen van alle niveaus in het voortgezet onderwijs en zelfs speciale klassen voor topsporttalenten is het Calandlyceum een..

IKC Sluisbuurt

IKC Sluisbuurt

Op het Zeeburgereiland in Amsterdam-Oost is een nieuwe wijk in ontwikkeling: de Sluisbuurt. Het kavel voor de ASKO basisschool, de..

Nieuwdok NDSM

Nieuwdok NDSM

De 380 studentenwoningen op het NDSM terrein, pal naast het kraanspoor, vormen de volgende stap in de herbestemming van het NDSM..

Rietwierde

Rietwierde

Op het grootste speelplein van Nederland spelen elke dag 400 kinderen van twee scholen, twee kinderdagverblijven en een peuterspeelzaal...

Kleuterschool Bonheiden

Kleuterschool Bonheiden

De kinderen groeien op in de vanzelfsprekende aanwezigheid van het verleden. Zij komen binnen door het oude gemeentehuis en spelen op het..

School Houthavens

School Houthavens

De ruige en waterrijke industrie van de havens, de verfijnde arbeidersarchitectuur van de Spaarndammerbuurt en de nieuwe architectuur van..

IKC Zeven Zeeën

IKC Zeven Zeeën

IKC Zeven Zeeën is een basisschool in het hart van Amsterdam Noord, tussen de naoorlogse torenflats en laagbouw. De school is onderdeel..