Category


Mixed use

Bajes Kwartier

Bajes Kwartier

Amsterdam krijgt een verticale stad in het nieuwe Bajes Kwartier. Binnen het stedenbouwkundig plan van OMA maakt Moke Architecten er een..

Bredius

Bredius

Als er één tender was die architect Ludo Grooteman had willen winnen, was het wel deze. “Het was een superleuk traject, dat we op..

Erotisch Centrum

Erotisch Centrum

De Wallen. Een wereldberoemd stukje Amsterdam waar jaarlijks rond de 200.000 mensen prostituees bezoeken en een veelvoud daarvan als..

Noorddok

Noorddok

Het NDSM-terrein is een voormalig Amsterdams havengebied met grote scheepswerven. Getuige daarvan zijn een aantal monumentale loodsen en..

Trapezium

Trapezium

Er komt een nieuwe wijk in Amersfoort, naast het Eemplein en langs het spoor. Dit trapeziumvormige gebied krijgt een gemengd karakter,..

Castellatoren

Castellatoren

Precies op de kruising van twee stadsentrees in Nijmegen, de Graafseweg en het spoor verrijst een bijzondere woonwerktoren. De..

Weezenlanden Noord

Weezenlanden Noord

De singelgracht van Zwolle is een van de meest gave in Nederland. Het grenst aan het plangebied waar Urhahn met Moke Architecten een..

Nieuwdok NDSM

Nieuwdok NDSM

De 380 studentenwoningen op het NDSM terrein, pal naast het kraanspoor, vormen de volgende stap in de herbestemming van het NDSM..

Caland Tower

Caland Tower

De Caland Tower is onderdeel van de nieuwe Laakhaven in Den Haag, een binnenstedelijk voormalig havengebied met een prettige ruige sfeer...

Rietwierde

Rietwierde

Op het grootste speelplein van Nederland spelen elke dag 400 kinderen van twee scholen, twee kinderdagverblijven en een peuterspeelzaal...